Σάββατο, 22 Δεκεμβρίου 2012 06:09 από

Φορτούνης, Κουτσούρης και Ζαχόπουλος στην Μπαλκούρα

Αρκετές ποδοσφαιρικές προσωπικότητες προσέλκυσε σήμερα στο γήπεδο Μπαλκούρας, το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στη Δήμητρα/Απόλλων

Πέρα από τους πολλούς απλούς φιλάθλους που έδωσαν το παρόν παρά το τσουχτερό κρύο, στο γήπεδο βρέθηκαν αρκετοί ακόμη παράγοντες, προπονητές, αλλά και ποδοσφαιριστές.

Ο Κώστας Φορτούνης, παρακολούθησε την αναμέτρηση, όπου αγωνιζόταν ο αδερφός του Θοδωρής, παρέα με τους γονείς του, αλλά και τον τερματοφύλακα του ΑΟΤ, Κώστα Ζαφείρη και το γνωστό , αεικίνητο, γιατρό, Γιώργο Κολώνα.

Παρών στην Μπαλκούρα και ο πρόεδρος της Κασσιώπης Χάρης Κουτσούρης, ο οποίος παρά τις πρόσφατες δηλώσεις του ότι προς το παρόν δεν πρόκειται να αναμιχθεί με τον ΑΟ Τρίκαλα, βρίσκεται συνεχώς κοντά σε κάθε σημαντική ποδοσφαιρική δραστηριότητα της πόλης.

Ο κ. Κουτσούρης παρακολούθησε το ματς, παρέα με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή και πρώην γενικό αρχηγό του ΑΟΤ, Γιάννη Τζώρτζη.

Ακριβώς στην απέναντι πλευρά από το Χάρη Κουτσούρη, βρισκόταν ο νυν πρόεδρος του ΑΟΤ, Χρήστος Ζαχόπουλος, συνοδευόμενος από το γενικό αρχηγό της ομάδας Κώστα Αλεξίου και τον προπονητή Νίκο Βέκιο.

Εντός του γηπέδου παρακολούθησε το παιχνίδι ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Τρικάλων, Θανάσης Μπουτζιώλης, παρέα με το στενό του συνεργάτη, Ρούλη Κούρεντα.

Στο γήπεδο και αρκετοί βετεράνοι του ΑΟΤ, ανάμεσα στους οποίους οι Σωτήρης Καλαντζής και Βαγγέλης Παραπραστανίτης.

Δείτε το φωτορεπορτάζ από το ντέρμπι, μέσα από την κάμερα του Trikalascore: