Παρασκευή, 26 Ιουλίου 2019 05:50 από

Πτυχιούχοι ποδοσφαιριστές

Με την παρουσία τους τίμησαν τα γήπεδα των Τρικάλων όσο λίγοι. Προσπάθησαν να ανεβάσουν το επίπεδο του ποδοσφαίρου του νομού μας και το κατάφεραν όσο λίγοι. Πλέον αφήνουν τα γήπεδα των Τρικάλων και επιστρέφουν στις ιδιαίτερες πατρίδες τους καθώς οι σπουδές του στο Τεφαα Τρικάλων ολοκληρώθηκαν με απόλυτη επιτυχία

Πρόκειται για του Δημήτρη Πανέτσο, Βασίλη Φλώρο και Ευστάθιο Τσαρτόλια οι οποίοι προχθές ορκίστηκαν και πήραν το πτυχίο τους και είναι πλέον και επίσημα γυμναστές. Και οι τρεις ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν στα γήπεδα των Τρικάλων με την φανέλα της Θύελλας Μεγαλοχωρίου  αποτελώντας αναπόσπαστο κομμάτι στην ιστορία της Θύελλας καθώς την οδήγησαν ψηλά.

 

  Ο Δημήτρης Πανέτσος τερματοφύλακας αγωνίστηκε με τα χρώματα της Θύελλας για τρία σερί χρόνια και ήταν ο φύλακας άγγελος της ομάδας όλες αυτές τις φορές. Ήταν επαγγελματίας στην ομάδα της Λαμίας  ενώ έκανε και ένα μικρό πέρασμα από την ομάδα του Διγενή Νεοχωρίου. Πλέον είναι και επίσημα γυμναστής με ειδικότητα ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ.

 

   Ο Βασίλης Φλώρος μεσοεπιθετικός την περσινή χρονιά έβαλε 18 γκολ όντας από τους πρώτους σκόρερ της κατηγορίας αγωνίστηκε στο Μεγαλοχώρι για 2 χρόνια και αγαπήθηκε όσο λίγοι. Έχει αγωνιστεί στη Γ΄ Εθνική με τον Παναργειακό και την Φαρκαδόνα όπως επίσης και στην Κρύα Βρύση. Πλέον τελείωσε τις σπουδές του και είναι γυμναστής με ειδικότητα ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.

 

   Τέλος ο Ευστάθιος Τσαρτόλιας επιθετικός αγωνίστηκε για την ομάδα της Θύελλας για 2 χρόνια βάζοντας αρκετά γκολ βοηθώντας την ομάδα του να κερδίζει κρίσιμα παιχνίδια. Ήταν επαγγελματίας στην ομάδα της Παναχαϊκής, αγωνίστηκε επίσης στην Κ19 Τρικάλων στην ομάδα που έφτασε μέχρι τον τελικό, ενώ αγωνίστηκε επίσης σε Ελευθεροχώρι και Φήκη. Πλέον του απονέμεται ο τίτλος του γυμναστή με ειδικότητα ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.

 

Η ανακοίνωση της Θύελλας Μεγαλοχωρίου:

 

΄΄Η διοίκηση της ομάδας και ο πρόεδρος νιώθει μεγάλη χαρά για την επιτυχία των παιδιών καθώς κατάφεραν μέσα σε δύσκολες εποχές να πάρουν το πτυχίο τους και να πραγματοποιήσουν τ΄ όνειρό τους. Εκτός από χαρά νιώθει και ευγνωμοσύνη για αυτά τα παιδιά καθώς τίμησαν την φανέλα της Θύελλας και την οδήγησαν ψηλά. Τους ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας κάθε επιτυχία στη ζωή τους. Η πόρτα της Θύελλας είναι πάντα ανοιχτή σε φίλους. Κάποτε οι δρόμοι μας θα ξανασμίξουν΄΄