Τρίτη, 1 Αυγούστου 2017 04:01 από

Καμία αντιπαράθεση μεταξύ Κούγια-Γρατσάνη

Ο Τρικαλινός διαιτητής Βαγγέλης Γρατσάνης ήταν ο διαιτητής της Κυριακάτικης φιλικής αναμέτρησης ανάμεσα σε ΑΕΛ και Λαμία, που έληξε ισόπαλη με σκορ 1-1

Επειδή κάποια πράγματα γράφτηκαν για τα όσα έγιναν στο φιλικό αυτό, ακόμη και σε τοπικά ΜΜΕ, σχετικά με δήθεν αντιπαράθεση του Γρατσάνη με το μεγαλομέτοχο της ΑΕΛ, Αλέξη Κούγια, η αλήθεια έχει ως εξής και διασταυρώνεται και από πηγές μέσα από τη Βυσσινί ΠΑΕ: Ουδέποτε ο κ. Κούγιας είχε αντιπαράθεση με τον Τρικαλινό ρέφερι. Οι όποιες διαμαρτυρίες του αφεντικού της ΑΕΛ είχαν να κάνουν με τον πρώτο βοηθό της αναμέτρησης και περιορίστηκαν σε εκείνον.

Αντιθέτως ο Γρατσάνης ήταν εκείνος που έσπευσε να ηρεμήσει το αφεντικό της ΑΕΛ, κάτι που συνέβη καθώς στη συνέχεια ο αγώνας συνεχίστηκε και πάλι.

Οπότε λανθασμένα κάποιοι προσπάθησαν να δημιουργήσουν θέμα εκ του μη όντος , βάζοντας στο στόχαστρο το Βαγγέλη Γρατσάνη, που η αλήθεια είναι ότι διαιτητικά κάθε χρόνο ανεβαίνει επίπεδο και πολύ πιθανό τη νέα σεζόν να τον δούμε και στους πίνακες της Σούπερλιγκ.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ "ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ"