Κυριακή, 1 Σεπτεμβρίου 2019 11:58 από

Eφυγε από τη ζωή ο Τρικαλινός προπονητής Κώστας Μπούρας

'Εφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 77 ετών ,ο γνωστός Τρικαλινός προπονητής Κώστας Μπούρας, ο οποίος για πολλά χρόνια κοουτσάρισε αρκετές ομάδες του νομού, όντας ιδιαίτερα αγαπητός στην ποδοσφαιρική πιάτσα του νομού μας

Συλλυπητήρια μηνύματα μέσω facebook για το θάνατο του Κώστα Μπούρα ανάρτησαν κάποιες από τις ομάδες, στον πάγκο των οποίων κάθισε ο εκλιπών.

Το μήνυμα της 'Ενωσης Δροσερού/Μουριάς:

Θλίψη σκόρπισε σήμερα στον ποδοσφαιρικό σύλλογο της  Ένωσης Δροσερού Μουριάς αλλά και σε όλη την αθλητική και τοπική κοινωνία το άγγελμα του θανάτου του πρώην προπονητή Κωνσταντίνου Μπούρα.

  Εκτός από τις εξαιρετικές του προπονητικές επιδόσεις, διακρίθηκε για το ήθος και την προσωπικότητα του, με αποτέλεσμα να είναι ιδιαίτερα αγαπητός σε όλους τους ανθρώπους του αθλητισμού. 

  Όλοι θα θυμούνται έναν σπουδαίο προπονητή, έναν σωστό οικογενειάρχη, έναν άνθρωπο χαμογελαστό που αποτελούσε πρότυπο για όλους τους νεότερους αθλητές και έδινε συνεχώς το σωστό παράδειγμα με τη συμπεριφορά του, τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικών χώρων.
 

Σε ηλικία 77 ετών η εμβληματική μορφή ο δικός μας "Μπουρίνιο" που από το 2005 εως το 2011 ήταν προπονητής της Ένωσης και πανηγύρισε άνοδο στην μεγάλη ερασιτεχνική κατηγορία το 2009 έδωσε τον τελευταίο του αγώνα τον πιο δύσκολο τον πιο σκληρό, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε. 

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της  Ένωσης Δροσερού Μουριάς εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του Κωνσταντίνου Μπούρα που έφυγε από τη ζωή. 

 

Το μήνυμα του 'Αρη Αγίας Μονής:

Με αισθήματα λύπης πληροφορηθήκαμε σήμερα τη φυγή του παλιού προπονητή της ομάδας μας στη δεκαετία του '80 Κώστα Μπούρα.
Ο Κώστας Μπούρας ανέλαβε τα ηνία της ομάδας το 1984 και επέτυχε τη πρώτη άνοδο της ομάδας στη τότε Εθνική Ερασιτεχνική. Συνέχισε και την επόμενη χρονιά στο τιμόνι της ομάδας και κατέγραψε ιστορικές στιγμές για την ομάδα. Συνέδεσε το όνομά του με δυο συνεχόμενες παρουσίες σε τελικούς Ε.Π.Σ.Τρικάλων και με τη πρώτη (μοναδική έως και σήμερα!!!) κατάκτηση Κυπέλου. Τίμησε με τη παρουσία του όλη τη συνοικία αλλά και τιμήθηκε για τη προσφορά του. Ήταν ο αρχιμάστορας & αρχιτέκτονας μιας θρυλικής ομάδας, για την οποία ακόμα και σήμερα συζητάμε και αποτελεί σημείο αναφοράς. Ήταν εκείνος που πρότεινε το 1985, η προετοιμασία της ομάδας, ενόψει της συμμετοχής μας στην Εθνική Ερασιτεχνική, να γίνει στο ορεινό θέρετρο της Κόρης για ν' ακολουθήσει μια σειρά ανεπανάληπτων κωμικών γεγονότων που ακόμα μνημονεύονται. Άριστος οικογενειάρχης που μεταλαμπάδευσε την αγάπη του για τον ΑΡΗ και στο γιό του Θανάση ο οποίος δεν έπαψε να βοηθά την ομάδα μέχρι σήμερα. Ελάχιστος φόρος τιμής αυτό το post για τον Κώστα Μπούρα.
Μέλος της 40χρονης ιστορίας της ομάδας μας ο αείμνηστος Κώστας που έγραψε τ' όνομά του με χρυσά γράμματα και παράδειγμα προς μίμηση. !
Τα πιο ειλικρινή & θερμά συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του. Καλό ταξίδι Κώστα...

 

Το μήνυμα της Θύελλας Μεγαλοχωρίου:

Το Δ.Σ της Θύελλας Μεγαλοχωριου εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια για τον θάνατο του κ. Μπουρα Κων/νου, ενός εξαιρετικού ανθρώπου που ως προπονητής οδήγησε την ομάδα σε σημαντικες επιτυχίες.

 

Καλό παράδεισο κόουτς...

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ "ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ"