Σάββατο, 5 Οκτωβρίου 2019 03:40 από

Το Σαββατόβραδο θέλει...Μεζεδοκαμώματα(ΦΩΤΟ)

Για όσους προγραμματίζετε την έξοδό σας για απόψε, το πρώτο Σαββατόβραδο του Οκτώβρη, η ταβέρνα το Μεζεδοκαμώματα στα παλιά Μανάβικα θα αποτελέσει και πάλι σημείο αναφοράς

Το μοναδικό ταβερνείο που έχετε αγαπήσει εδώ και πολλά χρόνια με τη μοναδική κουζίνα που εντυπωσιάζει μικρούς και μεγάλους σας υπόσχεται για απόψε ένα αξέχαστο φθινοπωρινό βράδυ.

Δοκιμάστε τις ανεπανάληπτες γαστρονομικές απολαύσεις που θα επιμεληθεί ο κορυφαίος ΣΕΦ του μαγαζιού ,με μεγάλη εμπειρία και απολαύστε ότι τραβάει η όρεξή σας σε κρεατικά, ψάρια, θαλασσινά και απίθανες gourmet σπεσιαλιτέ. Δεκάδες είδη μεζέδων και φρέσκιες σαλάτες.

Συνδυάστε όλα τα παραπάνω με μοναδικό ντόπιο κρασάκι και τσίπουρο, μπύρες, αλλά και δεκάδες ετικέτες κρασιών για όλα τα γούστα.

Και φυσικά η καλύτερη μουσική για να ανέβει το κέφι και να διασκεδάσετε με την παρέα σας, όπως προβλέπεται έτσι σε μία Σαββατιάτικη έξοδο.

Στα Μεζεδοκαμώματα μπορείτε να συνδυάσετε τα πάντα, σε εξαιρετικές τιμές και φυσικά με την κορυφαία εξυπηρέτηση από το προσωπικό του μαγαζιού.

Περάστε ένα αξέχαστο Σαββατόβραδο στα λατρεμένα Μεζεδοκαμώματα. 

Τηλέφωνο κρατήσεων: 2431076741.

Πάρτε μία γεύση από το προηγούμενο Σαββατόβραδο στο αγαπημένο ταβερνείο:

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ "ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ"