Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου 2019 03:56 από

Σταθερή αξία για τη βραδινή σας έξοδο το Διαχρονικό(ΦΩΤΟ)

Η ταβέρνα το Διαχρονικό στα παλιά Μανάβικα έχει καθιερωθεί στις συνειδήσεις των Τρικαλινών ως ένα μαγαζί που "παντρεύει" το σήμερα με τις όμορφες στιγμές του παρελθόντος στη συγκεκριμένη συνοικία

Πρόκειται για ένα ταβερνείο που έχει χτίσει το δικό του ξεχωριστό όνομα όλα αυτά τα χρόνια, μέσα από την ποιοτική κουζίνα που ικανοποιεί και το πιο απαιτητικό γούστο, με μοναδικά πιάτα κρεατικών, αλλά και διάφορα Gourmet πιάτα που δύσκολα βρίσκεις έξω.

Μικροί και μεγάλοι δείχνουν την προτίμηση και την εμπιστοσύνη τους στο "Διαχρονικό" μία οικογενειακή επιχείρηση, με τον υπεύθυνο του μαγαζιού Νίκο Ζαχαράκη και τους συνεργάτες του να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό ώστε να παρέχουν στην εκλεκτή πελατεία τους την καλύτερη εξυπηρέτηση και φιλοξενία.

Το μενού περιλαμβάνει σαλάτες εποχής, ψητά της ώρας, θαλασσινά, ζυμαρικά και εκλεκτούς τσιπουρομεζέδες.

Δοκιμάστε τις τοπικές σπεσιαλιτέ, όπως »του μερακλή» που θυμίζει γιαουρτλού, αλλά σε πιο »πειραγμένη εκδοχή», το πικάντικο »λουκάνικο του κουμπάρου», τη λαχταριστή τηγανιά, το φιλέτο κοτόπουλο »της αμαρτίας’, αλλά και τον “μεζέ του έρωτα» που αν τον φάτε θα τον ερωτευτείτε.

'Οπως κάθε Σάββατο έτσι και σήμερα το Διαχρονικό αναμένεται να σφύζει από ζωή ανθρώπους όλων των ηλικιών που θα απολαύσουν  μία μοναδική έξοδο σε αυτό το ξεχωριστό ταβερνείο.

Διεύθυνση: Χατζηπέτρου & Υψηλάντου, Μανάβικα, Τρίκαλα
Τηλέφωνο κρατήσεων: 2431077522

Δείτε εικόνες από τη διασκέδαση στο Διαχρονικό το προηγούμενο Σαββατόβραδο:

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ "ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ"