Παρασκευή, 16 Αυγούστου 2019 07:54 από

Σημείο αναφοράς και αυτό το Καλοκαίρι η ταβέρνα το Διαχρονικό(ΦΩΤΟ)

Η ταβέρνα το Διαχρονικό στα παλιά Μανάβικα και αυτό το Καλοκαίρι αποτέλεσε σημείο αναφοράς στην έξοδο των Τρικαλινών

Ακόμη και το "νεκρό" μήνα Αύγουστο που ελάχιστος κόσμος έμεινε στην πόλη, δεν ήταν και λίγοι εκείνοι που πέρασαν όμορφες, δροσερές βραδιές στο Διαχρονικό, απολαμβάνοντας με την παρέα τους την άριστη φιλοξενία του μαγαζιού, αλλά και ένα ποιοτικό μενού βασισμένο σε πολλά και ποιοτικά πιάτα για όλα τα γούστα.

Επειδή αναφερόμαστε στην κουζίνα του μαγαζιού, είναι γεγονός ότι στο Διαχρονικό η υψηλή γαστρονομία έχει περάσει σε άλλο επίπεδο και δεν είναι και λίγα τα θετικά σχόλια ανθρώπων που έχουν δοκιμάσει τις απίστευτες συνταγές και έχουν φύγει κατενθουσιασμένοι.

Ο ιδιοκτήτης του ταβερνείου Νίκος Ζαχαράκης και οι συνεργάτες του, φροντίζουν ώστε μέρα με τη μέρα το μαγαζί να παρέχει τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες στον κόσμο και φυσικά την καλύτερη περιποίηση και εξυπηρέτηση.

'Αλλωστε η αμεσότητα των ανθρώπων του Διαχρονικού με τους θαμώνες είναι ένα ακόμη σημείο που  δίνει πόντους στο δημοφιλές ταβερνείο.

Μετά και το πέρας του 15Αύγουστου η κίνηση στο Διαχρονικό είναι δεδομένο ότι θα ανέβει κατακόρυφα και με την έλευση του Φθινόπωρου το επιτελείο του μαγαζιού ετοιμάζει νέες εκπλήξεις για όλους εσάς.