Τετάρτη, 14 Αυγούστου 2019 08:54 από

Ταβέρνα Μυροβόλος:Ενας παράδεισος στη λίμνη Ιωαννίνων(ΦΩΤΟ+VIDEO)

Mε τη σφραγίδα του Τρικαλινού επιχειρηματία Βασίλη Μπάρδα, λειτουργεί εδώ και περίπου 15 χρόνια στην πόλη των Ιωαννίνων η ταβέρνα Μυροβόλος

Πρόκειται για ένα ποιοτικό ταβερνείο που βρίσκεται στο πιο όμορφο σημείο της πόλης, δίπλα στη λίμνη Παμβώτιδα, με εξαιρετική θέα και όμορφη ρομαντική ατμόσφαιρα.

Το εν λόγω μαγαζί κάνει τη διαφορά στα Ιωάννινα, πέρα από τη μοναδική τοποθεσία του, για το υψηλό επίπεδο γαστρονομίας που προσφέρει σε ντόπιους και επισκέπτες, καθώς εκεί μπορεί κανείς να γευτεί διάφορα ποιοτικά πιάτα, ανάμεσά τους και gourmet συνταγές που ικανοποιούν και τα πιο απαιτητικά γούστα.

Ο Μυροβόλος κάθε εποχή αποτελεί πόλο έλξης για πολύ κόσμο, καθώς παρέχει τα πάντα για μία αξέχαστη έξοδο και φυσικά όσοι τον επισκέπτονται μένουν κατενθουσιασμένοι από τη φιλοξενία και την άριστη περιποίηση.

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος Βασίλης Μπάρδας είναι και άνθρωπος του τοπικού αθλητισμού και δη του ποδοσφαίρου και για το λόγο αυτό το Μυροβόλο επισκέπτονται συχνά πυκνά διάφοροι σύλλογοι, ντόπιοι αθλητικοί παράγοντες, ενώ λόγω της καλής φήμης που έχει αποκτήσει το μαγαζί και εκτός πόλης, όσες αποστολές ομάδων έρχονται στα Γιάννενα είτε σε κάποια κοντινή περιοχή, πάντα γευματίζουν στο Μυροβόλο.

Εννοείται ότι πολλοί είναι και οι Τρικαλινοί που επιλέγουν Μυροβόλο όποτε επισκεφτούν τα Ιωάννινα.

'Οσος κόσμος βρεθεί αύριο 15Αύγουστο ή το επόμενο διάστημα στη γειτονική Ηπειρωτική πόλη είτε περάσει από εκεί , μπορεί να απολαύσει τη μοναδική φιλοξενία και την ποιοτική κουζίνα του Μυροβόλου και το μόνο βέβαιο είναι ότι θα εντυπωσιαστεί από το πακέτο παροχών του μαγαζιου.

Δείτε εικόνες και βίντεο από την ταβέρνα Μυρυβόλος στη λίμνη Ιωαννίνων: