Πέμπτη, 10 Μαΐου 2018 07:36 από

Ξεχωριστές βραδιές Μαίου με μοναδικές γεύσεις στο Κατώγι(ΦΩΤΟ)

Οι βραδιές Μαίου στα παλιά Μανάβικα είναι διαφορετικές , καθώς η δημοφιλής αυτή περιοχή της πόλης κατακλύζεται από κόσμο

Η ταβέρνα το Κατώγι, αποτελεί μία δυνατή επιλογή για την εστίαση και τη διασκέδαση των Τρικαλινών, καθώς συνδυάζει ένα πλήρες πακέτο, για να προσφέρει σε εσάς, την οικογένεια και την παρέα σας στιγμές μοναδικές και αναμνήσεις αξέχαστες.

Λειτουργεί εδώ και αρκετά  χρόνια πάνω στην κεντρική περαντζάδα της περιοχής και έχει καθιερωθεί ως σηµείο συνάντησης για τους απανταχού καλοφαγάδες, ενώ αυτή την ξεχωριστή εποχή, δίνει ξεχωριστό χρώμα στις βραδιές σας, με τον όμορφα διαμορφωμένο εξωτερικό χώρο να γεμίζει από ανθρώπους κάθε ηλικίας.

Στο γαστρονομικό κομμάτι τώρα, θα γευτείτε τοπικές συνταγές που χαρακτηρίζονται από µια πιο δηµιουργική πινελιά. Θα πρέπει να δοκιμάσετε τα εξαιρετικά εδέσματα σούβλας, κοκορέτσι, κεµπάπ και κοντοσούβλι, ενώ θα είναι σίγουρα δύσκολο να αντισταθείτε σε ένα λαχταριστό µενού που περιλαµβάνει από ντόπια τυριά και µανιτάρια, µαγειρεµένα µε όλους τους τρόπους, µέχρι «αµαρτωλά» γλυκάδια και συκωταριά.

Θα βρείτε επίσης μεγάλη ποικιλία από ορεκτικά, δροσερές σαλάτες αλλά και σπεσιαλιτέ όπως η πικάντικη "Πινελιά του Μάγειρα", η "μοσχαρίσια γεµιστή µε φέτα και ντοµάτα", αλλά και το "Αυγό του Κόκορα"! Συνοδεύστε το φαγητό σας µε τσίπουρο ή κρασί ντόπιο και απλά αφεθείτε σε νέα γευστικά ταξίδια.

Το επιτελείο της ταβέρνας το Κατώγι υπόσχεται την καλύτερη εξυπηρέτηση και παροχές υψηλού επιπέδου, έτσι όπως το συγκεκριμένο μαγαζί προσφέρει σε όλους τους Τρικαλινούς, αλλά και τους επισκέπτες στην πόλη μας εδώ και πολλά χρόνια.

Για το λόγο αυτό το Κατώγι αποτελεί σημείο αναφοράς και βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα των προτιμήσεων.