Πέμπτη, 3 Μαΐου 2018 06:49 από

Με απίθανο διπλό Cooking Show το Diverso γιόρτασε 8 χρόνια ζωής(ΦΩΤΟ)

Με ένα ανεπανάληπτο Event από αυτά που το Diverso Stainless Italian Coffee ξέρει πολύ καλά να διοργανώνει, το γνωστό, λαοφιλές καφέ της πόλης επί της οδού Κανουτά, γιόρτασε το βράδυ της Τετάρτης τα 8 χρόνια λειτουργίας του

8 χρόνια με μοναδικές στιγμές που έχει χαρίσει στην αμέτρητη πελατεία του, σερβίροντας τον κορυφαίο , ιταλικό καφέ του σε μικρούς και μεγάλους, γεγονός που έχουν καταστήσει το Diverso ως σημείο αναφοράς στον τομέα του.

Οι υπεύθυνοι του καταστήματος Γρηγόρης και Τζιοβάνι Πλεσιώτης, θέλοντας να γιορτάσουν αυτό το ξεχωριστό γεγονός, διοργάνωσαν χθες βράδυ ένα ανεπανάληπτο Cooking Show, με τον πασίγνωστο ΣΕΦ, Χρήστο Πλεσιώτη, με λαμπρή καριέρα και πολλές διακρίσεις, να ετοιμάζει την τρουφαμακαρονάδα, ένα ιδιαίτερο , αλλά και πενταόστιμο πιάτο.

Ο Χρήστος ετοίμασε τη συγκεκριμένη μακαρονάδα, μπροστά στον κόσμο, που έβλεπε με ενδιαφέρον την όλη διαδικασία, ενώ κάποιοι αποθανάτιζαν τη στιγμή και με τα κινητά τους.

Πιο δίπλα, ο Βαγγέλης Πλεσιώτης, ιδιοκτήτης του Diverso και γνωστός επίσης για τις μαγειρικές του δυνατότητες, ετοίμασε τη δική του πεντανόστιμη μακαρονάδα.

Ο κόσμος τίμησε και με το παραπάνω το πάρτι γενεθλίων του Diverso γεμίζοντας ασφυκτικά το χώρο παραποταμίως, αλλά και τον υπόλοιπο εξωτερικό χώρο και άπαντες γεύτηκαν τις γαστρονομικές απολαύσεις που ετοίμασαν για τις ανάγκες της γιορτινής βραδιάς οι Χρήστος και Βαγγέλης Πλεσιώτης, μαζί με την μπυρίτσα τους.

Το πάρτι κράτησε για αρκετές ώρες, με τον κόσμο να φεύγει γεμάτος, απολαμβάνοντας από τη μία τα μοναδικά πιάτα, που δύσκολα βρίσκεις σε κάποιο μαγαζί και την όμορφη ανοιξιάτικη βραδιά σε ένα από τα κορυφαία στέκια της πόλης.

Το Diverso μπήκε στον 9ο χρόνο του και οι υπεύθυνοί του ετοιμάζουν ήδη το επόμενο Event, που θα είναι εξίσου εντυπωσιακό.

Δείτε το φωτορεπορτάζ από το χθεσινό Cooking Show γενεθλίων του Diverso Stainless Italian Coffee:

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ "ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ"