Τετάρτη, 2 Μαΐου 2018 03:29 από

Όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα παίζουν στο Κλασικό(ΦΩΤΟ)

Το καφέ Κλασικό φημίζεται για τον σπορ διαμορφωμένο χώρο όπου οι φίλαθλοι παρακολουθούν τις μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις που κορυφώνονται αυτό τον καιρό, μέσα από τις γιγοντοοθόνες, όπου κάποιος μπορεί να απολαύσει ένα ματς με υψηλή ευκρίνεια

Η αρχή έγινε με τα Play -Offs της Euroleague με την συμμετοχή του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού (Βλέπε Φωτό) και θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες με το Final Four του Champion's League του Μπάσκετ με την συμμετοχή της ΑΕΚ με στόχο την κούπα στον θεσμό!!!

Φυσικά, όλες οι υπόλοιπες εθνικές και διεθνείς κορυφαίες αναμετρήσεις, στις οθόνες του Κλασικού, που διαθέτει όλα τα κανάλια της NOVA, αλλά και του ΟΤΕ, για να μη χάνετε λεπτό δράσης.

Και επειδή πλησιάζει το Καλοκαιράκι με τις μεγάλες μάχες του Μουντιάλ, στο Κλασικό θα έχετε την ευκαιρία να δείτε όλα τα ματς, απολαμβάνοντας τον καφέ και το ποτό σας σε ένα δροσερό περιβάλλον.

Αν και εσείς θέλετε να παρακολουθήστε τις μεγάλες διοργανώσεις που ακολουθούν το Κλασικό σας προσφέρει την άνεση και την χαλάρωση ώστε να απολαύσετε ένα όμορφο θέαμα.

Καφέ Κλασικό Φλέμινγκ 1 στα Τρίκαλα τηλέφωνο επικοινωνίας 24310 27584.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ "ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ"