Δευτέρα, 24 Ιουλίου 2017 04:57 από

Εντυπωσιακό το Grand Opening του πισίνα-club Ηρώδειο!(ΦΩΤΟ)

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής το Grand Opening του πισίνα-club Ηρώδειο, στην Οιχαλία Τρικάλων

Το θρυλικό μαγαζί που εδώ και δεκαετίες έχει αφήσει το στίγμα του στο κομμάτι της διασκέδασης, άνοιξε την Παρασκευή τις πύλες του για ακόμη ένα Καλοκαίρι, με ένα άκρως εντυπωσιακό Εvent.

Το Ηρώδειο κατακλύστηκε από κόσμο, κυρίως νεολαία της περιοχής, αλλά και από τα Τρίκαλα, παρέες που πέρασαν μία όμορφη βραδιά με τη διασκέδαση να χτυπάει κόκκινο.

Το Event ξεκίνησε αρχικά με την εντυπωσιακή Μαρία Ιακώβου να ξεσηκώνει τον κόσμο, απαγγέλοντας όλες τις γνωστές της επιτυχίες, ξεσηκώνοντας ντελίριο ενθουσιασμού στους νεαρούς θαμώνες.

Εν συνεχεία τη σκυτάλη πήραν οι Knock Out που με το δικό τους ανεβασμένο πρόγραμμα ενθουσίασαν τους θαμώνες, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Το Ηρώδειο, παραδοσιακά μαζεύει καλό κόσμο και αυτό συνέβη και την Παρασκευή. Οι υπεύθυνοι του μαγαζιού θα πραγματοποιήσουν αρκετά ακόμη δυνατά Event κατά τη διάρκεια της λειτουργίας του, ενώ θα πρέπει να επισημάνουμε ότι για ακόμη μία χρονιά το Ηρώδειο δουλεύει τη μέρα ως πισίνα, δίνοντας την ευκαιρία σε όσους δεν πραγματοποιούν διακοπές αυτό τον καιρό να πάρουν μερικές ανάσες δροσιάς κάνοντας το μπάνιο τους.

Δείτε το φωτορεπορτάζ του Trikalascore από το Grand Opening του πισίνα-club Ηρώδειο:

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ "ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ"