Δευτέρα, 3 Ιουλίου 2017 12:47 από

Oh-Bo:Το Beach Bar που τα σπάει!!!(ΦΩΤΟ)

Χιλιάδες τουρίστες επισκέπτονται κάθε χρόνο την περιοχή του Πλαταμώνα, για τις καλοκαιρινές τους διακοπές

'Ενα από τα κορυφαία στέκια της περιοχής είναι το Beach Bar Oh-Bo στην παραλία "Καλαμάκι" ανάμεσα στους Νέους Πόρους και τον Πλαταμώνα.

Το συγκεκριμένο μαγαζί αποτελεί πόλο έλξης και για πάρα πολλούς Τρικαλινούς που σε κάθε τους εξόρμηση σε εκείνα τα μέρη, επιλέγουν το Oh-Bo , το οποίο παρέχει πολλές ανέσεις και επιλογές για τη διασκέδαση και την ψυχαγωγία του κόσμου, ο οποίος έχει τη δυνατότητα να απολαύσει το μπάνιο του σε μία από τις καλύτερες παραλίες της περιοχής.

Πέρα από τις δεκάδες ξαπλώστρες που υπάρχουν στο μαγαζί και παρέχονται δωρεάν, μπορεί κανείς να απολαύσει το παγωμένο καφεδάκι του, την μπύρα του, ενώ η ποιοτική κουζίνα παρέχει αρκετά νόστιμα σνακς και σαλάτες.

Για τους πιο τολμηρούς υπάρχει και η δυνατότητα πραγματοποίησης κάποιου θαλάσσιου σπορ, ενώ κάποιοι πιο σπορ τύποι μπορούν να παίξουν Beach Volley από τα αγαπημένα αθλήματα του Καλοκαιριού.

Τέλος στο Oh-Bo διοργανώνονται ορισμένα βράδια Beach Parties που απογειώνουν τη διασκέδαση μέχρι πρωίας.

Για όλους τους παραπάνω λόγους το Oh-Bo εδώ και χρόνια αποτελεί κορυφαία επιλογή για πολύ κόσμο κάθε ηλικίας, ενώ καθημερινά επικρατεί το αδιαχώρητο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ "ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ"