Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2017 10:42 από

Δείπνο στα Μεζεδοκαμώματα για τους Diamond Fighters(ΦΩΤΟ)

Ο Τρικαλινός Σύλλογος Shido Boxing Diamond Fighters είχε την ευκαιρία το βράδυ του Σαββάτου να το ρίξει λίγο έξω, δειπνώντας στο γνωστό ταβερνείο τα "Μεζεδοκαμώματα" στα παλιά Μανάβικα

Ο δάσκαλος Φώτης Γεωργόπουλος και όλοι οι αθλητές του συλλόγου, πέρασαν μερικές χαλαρές ώρες, απολαμβάνοντας το πλουσιοπάροχο δείπνο με εκλεκτά πιάτα, που ετοίμασε το μαγαζί για εκείνους.

Παράλληλα οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να θυμηθούν όλες τις σημαντικές στιγμές της χρονιάς που κλείνει σε λίγο καιρό για το σύλλογο και δεν ήταν και λίγες.

Αν μη τι άλλο οι Diamond Fighters κατάφεραν φέτος να ανέβουν επίπεδο, προσθέτοντας στις τάξεις τους αρκετούς νέους αθλητές, ενώ παράλληλα είναι εμφανές ότι υπάρχει πλούσιο ταλέντο, ώστε τα επόμενα χρόνια να αναδειχθούν κι άλλοι αθλητές που θα μπορέσουν να αγωνιστούν σε υψηλό επίπεδο.

Σε αυτό συνέβαλλε η μεθοδική και σκληρή δουλειά του Φώτη Γεωργόπουλου, ενός ανθρώπου που δίνει τον καλύτερό του εαυτό, δείχνοντας έτσι τη μεγάλη του αγάπη για το αντικείμενο με το οποίο ασχολείται.

Οι προπονήσεις των Diamond Fighters θα συνεχιστούν μέχρι και τέλη Ιουλίου, ενώ παράλληλα γίνεται ο προγραμματισμός και για τη νέα αγωνιστική σεζόν, όπου ο πήχης μπαίνει ακόμη υψηλότερα και τα καλύτερα έρχονται.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ "ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ"