Τετάρτη, 24 Μαΐου 2017 01:11 από

Souvlaki Yogurt:Με Τρικαλινή συνταγή,κάνει θραύση στη Σκιάθο!(ΦΩΤΟ)

Για 5η χρονιά, λειτουργεί φέτος στη Σκιάθο, το μοναδικό στο είδος του σουβλατζίδικο "Souvlaki Yogurt, ιδιοκτήτης του οποίου είναι ο γνωστός Τρικαλινός επιχειρηματίας, Γιάννης Παπανικολάου

Το μαγαζί, βρίσκεται στο λιμάνι της Σκιάθου και με Τρικαλινή συνταγή, αλλά και με μοναδικές γεύσεις, βασιζόμενες στην εξαιρετική ποικιλία από σως γιαουρτιού, 10 στον αριθμό, αλλά και τα εξαιρετικά προιόντα από όλη την Ελλάδα, εντυπωσιάζει 'Ελληνες και ξένους που το επισκέπτονται.

Στο Souvlaki Yogurt μπορεί κανείς να βρει ποικιλία 18 κρεατικών από όλη την Ελλάδα , όπως επίσης και πολλά τυριά, ενώ αν και διατηρεί τον παραδοσιακό χαρακτήρα του σουβλατζίδιου, παράλληλα διαθέτει "γκουρμέ" διάθεση.

Εννοείται πως όσοι Τρικαλινοί επισκέπτονται τη Σκιάθο είναι το πρώτο μέρος, το οποίο στο οποίο πηγαίνουν με το που πατούν το πόδι τους στο νησί, καθώς έχει αποκτήσει ιδιαίτερα καλή φήμη τα χρόνια της λειτουργίας του.

Το team του Souvlaki Yogurt σας περιμένει αυτό το Καλοκαίρι, για να απολαύσετε τις κορυφαίες γεύσεις του είδους, με φόντο τη θάλασσα, σε ένα από τα πιο όμορφα νησιά της χώρας.

 

 
 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ "ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ"