Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2019 02:24 από

Εμφατική νίκη για τον Οικουμένιο στο Γλίνος

Τη νίκη με σκορ 0-4 πήρε ο Αγιος Οικουμένιος στο Γλίνος, παραμένοντας έτσι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα 

Oι φιλοξενούμενοι ήταν μεν ανώτεροι και δίκαια έφτασαν στην επικράτηση, από την άλλη όμως το Γλίνος στην επανάληψη είχε πάρα πολλές ευκαιρίες που θα μπορούσε να είχε μετατρέψει σε κάποια γκολ εάν οι παίκτες του ήταν πιο εύστοχοι.

Η ομάδα του Παναγιώτη Πέτσα αιφνιδίασε τους γηπεδούχούς και μόλις στο 5' προηγήθηκε στο σκορ με τον Μαμάτσα με κοντινό πλασέ.

Η συνέχεια ήταν ακόμα πιο ιδανική για τους φιλοξενούμενους καθώς σε διάστημα έξι λεπτών σημείωσαν άλλα δύο τέρματα με τον Ευσταθίου στο 23' και πάλι με τον Μαμάτσα στο 29' ολοκληρώνοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο το πρώτο ημίχρονο.

Φυσικά οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να πετύχουν και τέταρτο τέρμα αλλά το πλασέ σε κενή εστία του Ευσταθίου πέρασε άουτ πάνω από τα δοκάρια του Μπεζνίκ στο 39'.

Το τέταρτο γκολ όμως για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 61' με προβολή του Λάμπρου μέσα στην μικρή περιοχή προλαβαίνοντας την έξοδο του Μπεζνίκ.

Από εκείνο το σημείο οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοσή τους, πήραν μέτρα στο γήπεδο και αφού βρήκαν τους διαδρόμους ανοιχτούς προς την εστία του Παππά δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες για γκολ χάνοντας τα άχαστα με κυριότερη την διπλή μεγάλη ευκαιρία στο 66' με τα σουτ των Τσιαντούλα και Σκράπα να τα εξουδετερώνει ο Παππάς ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων καθώς έσωσε την ομάδα του από βέβαιη παραβίαση.

Έτσι διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα 0-4 με τους γηπεδούχους κύρίως με την εμφάνιση τους στο δεύτερο ημίχρονο να αδικούν τους εαυτούς τούς.

 

ΦΑΣΕΙΣ - ΓΚΟΛ

 

Ωραία προσπάθεια του Μαμάτσα το πλασέ και η μπάλα στα δίχτυα το 0-1 στο 5'.

Σουτ του Τσιαντούλα η μπάλα άουτ στο 16'.

Μεγάλη ευκαιρία με τον Κρικώνη το πλασέ αποκρούει ο Παππάς με τα πόδια στο 18'.

Βολέ του Παππά η μπάλα θα στρώθει στα πόδια του Ευσταθίου αυτός θα μπει στην περιοχή θα πλασάρει και θα κάνει το 0-2 στο 23'.

Ωραία μπαλιά του Ευσταθίου στον Μαμάτσα θα προλάβει την έξοδο του Μπεζνίκ θα κάνει την προβολή και το 0-3 στο 29'.

Φάουλ με τον Χαρχαντή αποκρούει ο Μπεζνίκ και στην επαναφορά η κεφαλιά από τον Ευσταθίου η μπάλα άουτ στο 38'.

Κλασική ευκαιρία με τον Ευσταθίου σε κένη εστία το πλασέ και η μπάλα άουτ πάνω από τα δοκάρια του Μπεζνίκ στο 39'.

Πάσα του Τσιαντούλα στον Σκαρλέα το σουτ και η μπάλα άουτ στο 43'.

Φάουλ με τον Τσιαντούλα μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια το Παππάς στο 49'.

Πλασέ με την μία από τον Ευσταθίου η μπάλα άουτ στο 54'.

Πλασέ του Λάμπρου μέσα στην μικρή περιοχή και το 0-4 στο 61'.

Κλασική ευκαιρία με τον Τσιαντούλα το σουτ αποκρούει ο Παππάς στο 62'.

Διπλή μεγάλη ευκαιρία με το σουτ του Τσιαντούλα να αποκρούει σε πρώτο χρόνο ο Παππάς και εν συνεχεία της φάσης το σουτ από τον Σκράπα και πάλι ο Παππάς θα αποκρούσει στο 66'.

Μεγάλη ευκαιρία με τον Κρικώνη το πλασέ η μπάλα πάνω από τα δοκάρια άουτ στο 73'.

Πλασέ από τον Νταγκαλή η μπάλα άουτ στο 76'.

Στρώσιμο του Κρικώνη στον Σκράπα το σουτ η μπάλα άουτ μεγάλη ευκαιρία στο 82'.

Σουτ του Κωσταρέλου μπλοκάρει ο Μπεζνίκ στο 86'.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΓΛΙΝΟΣ: Μπεζνίκ, Γκουρμπαλιώτης, Πούλιος Η.(46' Τσακνής Α.)(72' Αργυρόπουλος), Πούλιος Ι., Ρουμπιές(55' Κατσιαβάρας), Τσιαντούλας Κ., Σκαρλέας, Νταγκαλής, Κρικώνης(86' Μοσχόπουλος), Τσιαντούλας Κ., Σκράπας.

ΑΓΙΟΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΟΣ: Παππάς, Μυλωνάς, Παναγιώτου(32' Μαϊντόπουλος), Λούγγος, Γαλάνης, Αναγνώστου(46' Πέτσας Α.), Καλύβας(46' Λάμπρος Χ.), Χαρχαντής, Κωσταρέλος, Ευσταθίου(60' Λάμπρος Σ.), Μαμάτσας.