Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2019 12:57 από

Μπήκαν στο παρκέ οι Ικαροι!(Πλούσιο φωτορεπορτάζ)

 Η δύσκολη περίοδος της φετινής προετοιμασίας των Ικάρων Τρικάλων… πήρε εκκίνηση σήμερα στο Κλειστό της Μπάρας

Με στόχους υψηλούς, με συγκρατημένη αισιοδοξία, με τεχνικό τιμ έμπειρο και με παίκτες ικανούς να κάνουν την διαφορά φέτος στην Γ’ Εθνική, οι “κιτρινόμαυροι” πάτησαν παρκέ στην φυσική τους έδρα για την πρώτη τους προπόνηση στη φετινή σεζόν.

Αρχικά τελέστηκε ο καθιερωμένος αγιασμός από τον πάτερ Απόστολο ενώ στη συνέχεια τον λόγο πήραν η βουλευτής Τρικάλων κα Κατερίνα Παπακώστα, ο περιφερειακός σύμβουλος κ Ντίνος Μπάρδας και ο αντιδήμαρχος κ. Άκης Αναστασίου οι οποίοι και απεύθυναν χαιρετισμό, ευχόμενοι τα καλύτερα για την φετινή προσπάθεια… πάντα με υγεία. Χαιρετισμό απέστειλε και ο βουλευτής Τρικάλων κ. Θανάσης Λιούτας που λόγω υποχρεώσεων δεν μπόρεσε να δώσει το παρόν.

Στη συνέχεια το ΔΣ της ομάδας δια στόματος του προέδρου Κώστα Σκρέτα, ευχήθηκε αρχικά καλή χρονιά στους παίκτες, δίνοντας τις απαραίτητες κατευθύνσεις και… παραδίδοντας τους καλαθοσφαιριστές στην διάθεση του Κώστα Σδράκα και των συνεργατών του για τις πρώτες οδηγίες της χρονιάς μετά και από το απαραίτητο “ζντο” που έδωσε ο Φώτης Μπαρμπαρούσης.

Οι προπονήσεις θα είναι καθημερινές και θα συνεχιστούν στο Κλειστό της Μπάρας ως τις 28 Αυγούστου. Στη συνέχεια οι Ίκαροι θα αναχωρήσουν για τον Βελβεντό όπου και θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας.

 Δείτε το φωτορεπορτάζ του Trikalascore από την πρώτη και τον Αγιασμό των Ικάρων: