Κυριακή, 12 Μαρτίου 2017 09:59 από

Mε απόλυτη επιτυχία το φιλικό...πάσα ανθρωπιάς στην Καλαμπάκα για το μικρό Γιώργο(πλούσιο φωτορεπορτάζ)

Aπόλυτα επιτυχημένη ήταν η χθεσινή διοργάνωση του φιλικού αγώνα μπάσκετ "πάσα ανθρωπιάς" στο Βλαχάβειο γυμναστήριο στην Καλαμπάκα

Ο αγώνας είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς ένα μεγάλο μέρος των εσόδων θα διατεθεί προκειμένου να καλυφθούν οι ιατρικές ανάγκες του 6χρονου Γιώργου από την Καλαμπάκα, που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Για το λόγο αυτό, η Εθνική ομάδα Βετεράνων βρέθηκε χθες στην Καλαμπάκα, με όλα της τα αστέρια.

Τσαρτσαρής, Ντικούδης, Μπουντούρης, Γιαννούλης, μεταξύ των παικτών που ήρθαν για να αγωνιστούν σε αυτό το ματς, ενώ προπονητής της ομάδας ήταν ο θρυλικός Γιάννης Ιωαννίδης.

Από την άλλη, ο γηπεδούχος ΑΟ Καλαμπάκας του Γιάννη Τσίμα, είχε την ευκαιρία να αντιμετωπίσει όλα αυτα τα ιερά τέρατα του ελληνικού μπάσκετ σε έναν αγώνα γιορτή.

Το Βλαχάβειο κατακλύστηκε από κόσμο, ενώ υπήρχαν και αρκετοί όρθιοι, δείγμα της μεγάλης ανταπόκρισης που έδειξαν οι άνθρωποι της περιοχής, αλλά και των Τρικάλων στο κάλεσμα των διοργανωτών.

Ιδιαίτερα συγκινητική η στιγμή πριν το τζάμπολ, όταν φίλοι του Παναθηναικού που βρέθηκαν στο γήπεδο έδωσαν κασκόλ και σημαία της ομάδας στο μικρό Γιώργο, με τον οποίο στη συνέχεια φωτογραφήθηκαν οι δύο ομάδες.

Εκ μέρους της πολιτικής ηγεσίας, το παρών έδωσαν ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κώστας Αγοραστός, ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων, Χρήστος Μιχαλάκης, ο Δήμαρχος Καλαμπάκας κ. Σινάνης, ο πολιτευτής Αθανάσιος Λιούτας, ο περιφερειακός σύμβουλος Χρήστος Γακόπουλος, εκπρόσωποι της εκκλησίας και αρκετοί ακόμη επώνυμοι, άνθρωποι του μπάσκετ.

Πριν το τζάμπολ πραγματοποιήθηκαν οι προβλεπόμενες απονομές σε κάποια πρόσωπα, ενώ η ομάδα των βετεράνων έδωσε μία φανέλα με υπογραφές όλων των παικτών στον πρόεδρο του Α.Ο Καλαμπάκας Σωτήρη Φαμίση.

Στο αγωνιστικό σκέλος τώρα, αν και τα χρόνια πέρασαν, οι Βετεράνοι της Εθνικής απέδωσαν πολύ καλό μπάσκετ και κέρδισαν τον ΑΟΚ σχετικά εύκολα με 86-40.

Σημειώνεται ότι η σημερινή ομάδα του ΑΟΚ ενισχύθηκε και με 4 παλαίμαχους του, τους Ντρούγια, Θεοχάρη, Μπέλλο και Κανδύλη.

Διαιτητές ήταν οι Χλωρός, Φασούλας, Λουλέ και Ρέμπελου.

Στην γραμματεία ήταν οι Βήτας, Μερτσιώτη, Παπαδήμα-Βήτα.

 Οι συνθέσεις των ομάδων

ΑΟΚ (Γιάννης Τσίμας): Βάλλας, Ούτος, Κανδύλης, Μέμτσας, Ντρούγιας, Θεοχάρης, Ρηγογιάννης, Θανασάρας, Γκαντιάς, Μπαλατσός, Μπέλλος, Χαρτόπουλος.

ΕΘΝΙΚΗ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ (Γιάννης Ιωαννίδης): Τόλιας, Κακιούσης, Κωνσταντινίδης, Μπουντούρης, Μολφέτας, Ντικούδης, Τσαρτσαρής, Λάππας, Γιαννούλης, Λαλάκης, Κούβελας.

Το φωτορεπορτάζ του Trikalascore από το φιλικό: