Δευτέρα, 19 Ιανουαρίου 2015 05:14 από

Παρελθόν από τη Νέα Κηφισιά ο Κακιούζης!

Τη λύση της συνεργασίας της με τον Μιχάλη Κακιούζη ανακοίνωσε η Νέα Κηφισιά. Στην Κύπρο συνεχίζει ο πολύπειρος φόργουορντ…

Αναλυτικά:

Η ΚΑΕ ΚΗΦΙΣΙΑ ΔΗΜΟΥΛΑΣ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον αθλητή Μιχάλη Κακιούζη.

 

Ο αθλητής για προσωπικούς του λόγους, εξέφρασε την επιθυμία να αγωνιστεί στο κυπριακό πρωτάθλημα. Η διοίκηση της Κηφισιάς εκτιμώντας την προσφορά του στην ομάδα αλλά και την ιστορία του ως αθλητή, στον χώρο του ελληνικού μπάσκετ, αποδέχθηκε το αίτημα του και τον αποδέσμευσε.

 

Η ΚΑΕ Κηφισιά ευχαριστεί θερμά τον Μιχάλη Κακιούζη για την συνεισφορά του στην ομάδα και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Παρελθόν από τη Νέα Κηφισιά αποτελεί ο διεθνής πάουερ φόργουορντ, Μιχάλης Κακιούζης, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΑΠΟΕΛ!
Η ανακοίνωση:
Η ΚΑΕ ΚΗΦΙΣΙΑ ΔΗΜΟΥΛΑΣ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον αθλητή Μιχάλη Κακιούζη.
Ο αθλητής για προσωπικούς του λόγους, εξέφρασε την επιθυμία να αγωνιστεί στο κυπριακό πρωτάθλημα. Η διοίκηση της Κηφισιάς εκτιμώντας την προσφορά του στην ομάδα αλλά και την ιστορία του ως αθλητή, στον χώρο του ελληνικού μπάσκετ, αποδέχθηκε το αίτημα του και τον αποδέσμευσε.
Η ΚΑΕ Κηφισιά ευχαριστεί θερμά τον Μιχάλη Κακιούζη για την συνεισφορά του στην ομάδα και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του. - See more at: http://www.basketworld.gr/2015/01/blog-post_60.html#sthash.SCv6popT.dpuf