Πέμπτη, 2 Ιανουαρίου 2014 05:35 από

Προαγωγικές εξετάσεις εγχρώμων Ζωνών ΣΟΑΤ και Επίδειξη

Ολοκληρωθηκαν με απόλυτη επιτυχία στις 20-12-2013 στο Δημοτικό Κλειστό οι εξετάσεις εγχρώμων ζωνών του ΣΟΑΤ

Εξεταστές ήταν ο κ.Κατσαρας από την Ελασσονα,ο κ.Κουκουλέτσος από την Καρδίτσα και ο κ.Ντιντιος από τον Τύρναβο..Συμμετείχαν 240 έγχρωμες ζώνες που προήχθησαν στον επόμενο βαθμό.Αριθμός εντυπωσιακός για τα Ελληνικά δεδομένα που φανερώνει την μεγάλη απήχηση του Συλλόγου στην Τοπική κοινωνία,και που κάθε χρόνο αυξάνεται πραγματοποιώντας έτσι τον μεγαλύτερο σκοπό του Συλλόγου που δεν είναι άλλος από την εισαγωγή των παιδιών σε αυτό το κοινωνικό αγαθό,την υγιή άθληση δια μέσου του συναρπαστικού αθλήματος,του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ.

Φάνηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο πως η τεχνική κατάρτιση, καθώς και η φυσική κατάσταση, των μαθητών βρίσκεται σε διαρκή ανοδική πορεία.

Πλήθος κόσμου παρακολούθησε την εκδήλωση και είδε τους μικρούς αθλητές του Συλλόγου να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά το πλούσιο ταλέντο τους και την εξαίρετη δουλειά που γίνεται στον Σύλλογο.

Ενθουσιασμένοι έμειναν οι παρευρισκόμενοι με την εντυπωσιακή επίδειξη μαύρων ζωνών  και το χορευτικό Ταεκβοντό που παρουσίασαν αθλήτριες του Συλλόγου

Η άκρως εντυπωσιακή επίδειξη έγινε από 50 έμπειρα μέλη του συλλόγου που καθήλωσε τους θεατές.

Γονείς και φίλοι του Ταεκβοντό τίμησαν με την παρουσία τους τις εξετάσεις, χειροκροτώντας ακατάπαυστα τους αθλητές για το ήθος τους, την υψηλή τεχνική τους κατάρτιση και την πρόοδό τους στο διάστημα αυτό της εκπαίδευσής τους.

Επίσης τίμησε με την παρουσία του ο Αντιδήμαρχος και μέλος του ΣΟΑΤ κ.Αχιλλέας Μισυρλής.

Μεγαλη τιμή για τον Σύλλογο τις εξετάσεις παρακολούθησε ο Grand Master Sang Ho Lee 7ο Dan,Κορεατης που ζει και δραστηριοποιειται στην Αμερική και συγκεκριμένα στη North Carolina.Τον εξεπληξε ευχάριστα το επίπεδο των αθλητών του ΣΟΑΤ και εντυπωσιαστηκε από την επίδειξη των προχωρημένων αθλητών.Κάλεσε στην Αμερική τους προπονητές του ΣΟΑΤ και μάλιστα να τους φιλοξενήσει στο σπίτι του.

Ο κος Παϊταρίδης σε μια σύντομη αναφορά του στους στόχους του Συλλόγου τόνισε πως ο κυριότερος είναι η εμφύσηση της δια βίου άσκησης στα μικρά παιδιά και να μάθουν τα μυστικά του Ταεκβοντό. Παρά τις μεγάλες επιτυχίες του Συλλόγου,τις διακρίσεις,τα μετάλλια κτλ αυτός παραμένει ο κύριος στόχος,ιδιαίτερα σε μια δύσκολη εποχή που ο αθλητισμός πρέπει να είναι προτεραιότητα.Είναι συγκινητικό,κολακευτικό και αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για όλους εμάς,ότι ένα τόσο μεγάλο κομμάτι της τοπικής μας κοινωνίας,μας εμπιστεύεται  τα παιδιά τους.

Κολακευτικά σχόλια για την οργάνωση αλλά και τις επιδόσεις των αθλητών ακούστηκαν τόσο από τους εξεταστές όσο και από τους γονείς οι οποίοι αποχώρησαν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την πρόοδο των παιδιών τους.

Τέτοιες εκδηλώσεις αναδεικνύουν την ομορφιά του αθλήματος και  αποτελούν  γιορτή για τον αθλητισμό.

Καλή χρονιά σε όλους

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ "ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ"